Startpagina. Therapieën. Welke klachten. De praktijk. Contact. Kosten. Cupping. LINKS. Acupunctuur Praktijk Winschoten Gespecialiseerd in fibromyalgie

                     Bent u goed verzekerd?

Dan krijgt u de behandeling waarschijnlijk vergoedt.


Met radionica wordt u gescand door uw beide handen op 2 pads te leggen.

Het apparaat slaat uw gegevens op.

Het scannen duurt een halve minuut  en u voelt er niets van..

Daarna gaat de radionica voor u aan de slag.

Hij kiest voor u de juiste remedie uit.RADIONICA

Radionica is een methode die zich bezighoudt met het onderwerp "morfogenetische velden" en  subtiele energieën .

De term  subtiele energieën richt zich in deze context tot die vormen van energie die niet direkt objectief (fysiek) gemeten kunnen worden doordat deze signalen van een zeer lage amplitude zijn.

Vergelijk dit bijvoorbeeld met een toon, wanneer deze toon hoger wordt is hij op een zeker moment niet meer waarneembaar door onze zintuigen en zelfs niet meer objectief. Bestaat de toon daarom niet meer?

In de loop van de tijd zijn verschillende subjectieve testmethodieken ontwikkeld om informatie te krijgen uit deze velden. Denk bijvoorbeeld aan radiësthesie, kinesiologie, RAC, electro-acupunctuur enz.

Tegenwoordig noemt men radionica ook wel instrumentele biocommunicatie, communicatie met het morfogenetische veld door middel van instrumenten.


Radionica bestaat al bijna 100 jaar en wordt gebruikt voor het analyseren van een energetische dis-balans achter een ongewenste situatie of ziekte alsook het herstellen van het energetisch veld naar een optimale balans zodat het lichaam (organisme) zich kan herstellen door aanspraak te maken op het zelfhelend vermogen.

Radionica ziet alle organismen, organen, ziekten maar ook helende planten zoals homeopathie of zelfs kleuren als hebben zij hun eigen specifieke frequentie en fibratie. Deze factoren worden uitgedrukt in numerieke waarden die we binnen de radionica kennen als "rates".

De radionica instrumenten zijn speciaal ontwikkeld om te kunnen werken met deze "rates".

Tevens biedt het de mogelijkheid frequenties op te slaan en te gebruiken voor analyse en therapie.


Met Radionica is het dus mogelijk de natuurlijke balans te herstellen en gezondheid van mens, dier en plant

te bevorderen waar dan ook ter wereld, zonder toevoeging van materiële bronnen.